Bar a Mollet del Vallès, Barcelona | Bar a Mollet del Vallés, Barcelona

Bar a Mollet del Vallés, Barcelona

Entrepans freds i calents | Plats combinats | Montaditos

bar mollet valles

En Cal Jordi representem l'èxit de la senzillesa entre fogons, perquè en la cuina l'important és la qualitat del producte i la manyaga amb la qual s'elabora. En el nostre bar a Mollet del Vallès ens hem fet famosos per preparar els millors entrepans, plats combinats i montaditos de la zona, per haver reinventat el concepte de menjar ràpid.

bar mollet valles

Ens avala una dilatada experiència. Som un negoci familiar, dedicat des de fa ja tres generacions al sector de l'hostaleria. Els nostres orígens es remunten a principis dels 70, al capdavant del Club Billar, una primera etapa en la qual durant una dècada van seguir les del Calderí i ca l'Enric. En 1980, vam fundar Cal Jordi i des de llavors ens esforcem per oferir un servei àgil i personalitzat a tots els amants de la bona taula.

En el nostre bar a Mollet del Vallès et sentiràs com en la teva segona casa, en un ambient relaxat i familiar. Pots venir i prendre alguna cosa en cinc minuts o passar-te una estona gaudint de la teva consumició mentre converses en la barra. Al dia o a la nit, som la millor opció; t'oferim alternatives per desdejunar, menjar, berenar o sopar amb qualitat i a bon preu. Vine i descobreix-ho.

Contactar amb Cal Jordi, bar a Mollet del Vallès

bar mollet valles